Lookfantastic Beauty Box // The Birthday Edition

Yay, efter et par halv skuffende bokse, kom den som gør det hele godt igen!
Jeg har allerede taget flere af produkterne i brug (og selvfølgelig spist slikkepinden, ha ha). Nå men lad os starte med det bedste…

1/ Hikari – Tonya (full size)

Rigtig fin øjenskygge med fine fire farver. Jeg brugte den i lørdags, da jeg var til min farmors fødselsdag. Pigmenteringen er rigtig fin og den holdt godt – og så er prisen god.
Full size 95,-

2/ ILLAMASQUA Contouring gel sculpt – Silhouette (4g)

Jeg bruger normalt bare min bronzing powder fra Too Faced til en let contouring, men vil bestemt forsøge mig med denne gel stick fra Illamasqua. Selvom farven ser meget mørk ud, så er det kun indtil den bliver blendet ud.
8g 220,-

3/ EVE LOM Cleanser (20 ml)

Denne cleanser har faktisk været med i beauty boksen fra Maj måned sidste år, men det gør bestemt ikke noget, for jeg var meget begejstret for den. Den gang var det en mindre prøve og her er der hele 20 ml i bøtten. Med den høje pris produktet koster, så har de 20 ml faktisk en værdi af ca.150,-
200 ml 748,-

4/ DECLÉOR Hydra floral multi protection light cream (15 ml)

Jeg tømte min dagcreme lige som denne kom ind af døren, så Decléor står allerede på mit badeværelse. Det er en fin creme til årstiden, men når vinteren og de tørre måneder rigtig sætter ind, så skal min hud nok have noget med mere fugt.
30 ML 191,-

5/ Christophe Robin Cleansin volumizing paste (40 ml)

Den her glæder jeg mig til at prøve. Det er en form for hårmaske som skal påføres tæt ved rødderne, og så giver det håret en masse fylde. Er sikker på mit fine skandinaviske hår bliver glad hvis det virker.
250 ml 374,-

6/ Lookfantastic make up pensel

Så var der også en fin øjenskygge pensel fra Lookfantastic. Synes den er så fin, så nu må vi se om den også er god!

Derudover var der også en lækker slikkepind, månedens Elle magazine og Lookfantastic beauty magazine.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..