Lookfantastic Beauty Box // Birthday Edition

September måned er som altid fødselsdags måned hos Lookfantastic og der var da også både glimmer og slik i månedens beautybox. Desværre var der også 3 gengangere – jovist så er to af dem lækre produkter, men 3 ud af 6 der er set i en beautybox før – det er en ommer!

Jeg starter med gengangerene og den første er…

Philip Kingsley // Elasticizer
Dette produkt skal bruges inden shampoo på vådt hår. Du kan enten lade det sidde i 2-3 min eller 10 min hvis du trænger til endnu mere pleje. Det lover at efterlade håret blødt, mindre kruset samt give håret shine og styrke håret. Jeg er ikke helt overbevist, selvom det får en masse gode reviews, så måske er den bare ikke super til mit krøllede hår.
75 ml 136,-

Eve Lom // Cleanser
Jeg har før skrevet gode ting om denne cleanser fra Eve Lom og den er virkelig god og pæpnt dyr. Dog er den rimelig drøj i brug og så føles den også bare super lækker og luksuriøs at bruge. Den er nok lidt for dyr til at jeg vil købe den selv, men så alligevel, så findes der bare ikke et produkt helt som dette.
100 ml 473,-

Lord & Berry // Strobing Pencil
Da jeg så denne i boksen, synes jeg egentlig at jeg havde set den før, og rigtig nok, den stod i en krukke på makeupbordet – nærmest ubrugt. Jeg har prøvet at bruge den lidt mere, og jeg er egentlig fint tilfreds med konsistensen og den er hurtig lige at bruge i den inderste øjenkrog for at åbne øjet op.
118,-

Mane’n Tail // Hand & nail theraphy
Udemærket håndcreme som har en tilpas konsistens og trænger ok hurtigt ind i huden. Jeg bruger den hver aften inden jeg skal sove.
57 g 23,-

Aromatheraphy Associates // Morning bath & shower oil
Denn olie smøre jeg på huden inde jeg går i bad, duften er skøn og der er lidt spa stemning over det, hvilket for mig også betyder luksus.
55 ml 422,-

Omorovicza //Ultramoor Mud Mask
Jeg har gemt det bedste til sidst. Jeg er i forvejen generelt meget imponeret over Omorovicza og synes de laver nogle rigtig lækre produkter. Deres Mud maske er ikke nogen undtagelse. Du kommer langt med bare en smule af produktet og den føles lækker på huden og efterlader den blød og glat. Jeg er fan!
50 ml 585,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..