Lookfantastic Beauty Box // Beauty in Wonderland

Endnu en lækker beauty box er kommet med posten, og ved godt jeg gentager mig selv når jeg siger at den er så fin at se på, men indpakningen bliver altså bare flottere for hver gang.
Temaet er denne gang Beauty in Wonderland og der er et en fin limited edition boblebads sæbe med i æsken. Ih altså, den er fin.

1/ Bubble T Bath Fizz
Jeg har før fået en af disse badekugler og den røg med i mine kuffert, da jeg ikke har badekar hjemme. Så kan man jo altid hive den frem på et hotel ude i den store verden og tage sig en slapper i badekaret med masser af bobler, ansigtsmaske og en god lydbog. 1 stk 26,-

2/ Gatineau Anti-aging serum
Anti age der giver en blødere og mere jævn hud samt reducerer de fine linier. Det siger jeg ja tak til. Den er dog lidt pebret, så når prisen er høj, så skal effekten godt nok også sidde lige i skabet. 30 ml 563,-

3/ Polaar Genuine Lapland hand cream
Jeg kan altid bruge en håndcreme til tasken. Er faktisk lige løbet tør, så denne ryger i brug med det samme. Har før prøvet produkter fra Polaar og de fungerer meget godt. Et must med håndcreme er at den trænger ind på nul komma fem, så nu må vi se om den står testen. 75 ml koster 76,-

4/ Suki Exfoliate foaming cleanser
Denne dufter skønt af citrus. Cleanseren indeholder AHA frugtsyrer og eksfolierer og renser huden. Selv om det er en eksfolierende rens med små korn i, så skulle den være mild mod huden. Jeg er ikke den store fan af korn i renseprodukter, så er spændt på at teste denne.
120 ml 299,-

5/ Figs and Rouge Hydra activ smart nutrient day cream
Der skulle være masser af fugt i cremen fra Figs and Rouge og hvem siger nej tak til det i den tørre vintersæson?! Jeg gør i hvert fald ikke.
50 ml 246,-

6/ MDMflow Matte lipstick – Bossy
Har testet denne semi-matte læbestift ud og den er faktisk ret fin. Den holder godt og farven er flot, men jeg skulle lige vænne mig til at have matte lysebrune/nude læber. Det har jeg aldrig rigtig gjort så meget i, men er faktisk rimelig vild med looket
152,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..