Lookfantastic Beauty Box // Beauty Forward

2018 er startet med 200 km/t. Weekenderne har været fyldte, hverdagene har været fyldte men nu har jeg heldigvis en uges ferie. Så jeg har lovet mig selv at jeg skal holde fingeren fra mail knappen og så bare slappe af og holde fri. Januar måneds beautybox fra Look fantastic var lidt blah. Der er ikke nogle af produkterne hvor jeg bare tænkte fedt, fedt, fedt. Desværre!

1/ Balance Me Congested Skin Serum
Da jeg så denne, synes jeg at den virkede bekendt. Sørme om jeg ikke havde ret, den var faktisk med i December 2016 beauty boksen. Altså det er da lidt træls, men den virker rigtig lækker og trænger hurtigt ind i huden. Den skulle virke beroligende på huden og hjælpe på urenheder. Full size 15 ml 92,-

2/ Monuspa Warming Ginger bath & body oil
Har aldrig været fan af olier, men denne kan faktisk også bruges i badet og allerede der er jeg lidt mere positivt stemt. Den skulle også være god til trætte muskler, så altså bruges efter træning og det passer jo lige til mig. Full size 100 ml 224,-

3/ ESPA Pink hair and scalp mud
Der er altid plads til lidt kærlighed til håret. Faktisk har mit hår og jeg lidt issues for tiden. Det er bare ikke så vildt glad for vinteren i år. Det er fladt og slattent. Måske kan denne hjælpe, da den skulle være god til tørt hår. Full size 300,-

4/ Korres Fluid gel cleanser
Dejlig mild rensegele der ikke udtørrer huden og som renser i dybden. Duften er dejlig neutral og så laver Korres altså bare nogle lækre produkter. 200 ml 132,-

5/ Erno Laszlo White marble essence lotion
Essence, hvad er det nu for noget? Der er kommet flere og flere på markedet og det er ikke en serum og heller ikke en toner. Det er et ekstra step som man kan bruge i sin hud rutine og som jeg første stødte på i forbindelse med Koreansk hudplejes 10 trins rutine. Det er efter rens, toner og evt en serum og som en prepper før din creme. Denne skulle hjælpe på mørke områder og hyper pigmenteret hud. 200 ml 545,-

6/ Modelco 3D Lash Primer
Her er jeg måske lige lidt ekstra begejstret. Du tæføre en lash primer inden din mascare og den er med til at gøre vipperne længere, mere fyldige og så skulle mascaraen også holde længere. Helt klart med på længde og fylde. Jeg har ikke lige tænkt over om den også er med til at min mascara bliver på længere tid. Full size 10 pund.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..