Lookfantastic Beauty Box // Beauty Bazaar

 

Maj måneds beauty box er testet og jeg er klar med en anmeldelse af produkterne. Nu var jeg svært begejstret for April boksen, så der skulle meget til for at løfte Maj måneds boks op på sammen niveau – og det kom den heller ikke. Der var dog et par lækre sager imellem.

EYEKO // Eye Do Liquid eyeliner
Denne er jeg faktisk pænt begejstret for. Den er nem at påføre, kulsort, og bliver siddende hele dagen.
141,-

Sleek makeup // Face contour kit
Denne er en smule mørk til mig, men jeg har testet den og blender på livet løs og så går det også fint. Highlighteren er jeg derimod noget mere begejstret for. Den er nemlig ikke for shiny, så jeg kan bruge den til hverdag uden at ligne en diskokugle når lyset rammer mine kindben 😉
50,-

Skinrepublic // Bubble purifying + charcoal face sheet mask
Jeg er jo lidt en sucker for sheet masks, og denne er ovenikøbet sjov. MAsken i sig selv er helt sort, men når du får den på, begynder der straks at boble op, så dit ansigt til sidst er dækket af skum. Effekten, tjo det er ikke sådane at jeg var blæst bagover, og den ender nok heller ikke som genkøb.
1 mask – 49,-

thisworks // in transit camera close-up
Det er anden gang jeg får denne i en beauty box, men denne gang er jeg faktisk mere begejstret. Måske er det det tørre vejr der gør det, men jeg tager dagcreme på som sædvanlig og lige inden jeg tager makeup på, så smøre jeg denne ud i ansigtet (eller blander den i min foundation) og så giver den en god og velfugtet base for min makeup.
40 ml – 269,-

Avant // RNA Serum
Lille bitte prøve, som hurtigt var brugt. Jeg mærkede ikke nogen synderlig effekt, selvom prisen fortæller at den burde kunne et eller andet.
30 ml – 916,-

Spotlight // Teeth Whitening strips
Disse har jeg ikke testet. Jeg er lidt forbeholden overfor tandblege produkter og derudover må du ikke drikke kaffe de dage du bruger dem. Øhm hvornår sker det lige at jeg går en dag uden kaffe?!
352,- 14 dages brug

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..