Lookfantastic Beauty Box // Around the World

Endnu en måned er gået, og jeg har haft fingrene i produkterne fra Lookfantastic beautyboksen fra Juni med temaet Around the World. Lad os starte med et produkt som jeg har skrevet om mange gange før og faktisk så sent som i går, nemlig Bioeffect EGF serum. I en boks til kun 126,- pr måned, så er jeg meget begejstret over at den indeholder et produkt til en værdi af ca.210,- Et produkt som jeg i øvrigt er stor fan af 🙂

Fra Islandske Bioeffect til danske Ecooking Peeling Mask til en værdi af ca.90,- Masken indeholder AHA som vi også kender som frugtsyre. Det skal man være lidt varsom med og trappe langsomt op. Jeg er oppe på at have masken på i 12 min, og den giver virkelig glød til huden. Jeg snakkede med en veninde, som kunne se effekten på en kollega, dagen efter hun havde brugt masken. Det siger ikke så lidt!

Jeg løb tør for min øjencreme i sidste måned, så det passede meget godt, at der var en med i denne boks. Vi er nu kommet til Frankrig og produktet er Topialyse fra SVR. Det er full size og koster ca.120,- Den egner sig til sarte øjenlåg, og er en meget mild creme, som kommer i en praktisk tube. Og ja den indeholder hyaluronsyre – Så er jeg jo ekstra glad 🙂

Kultproduktet over dem alle, i hvert fald det produkt som har været på markedet i længst tid, må være Bumble and Bumble Surf Spray. Da jeg var yngre kiggede jeg langt efter denne, men jeg synes simpelthen det var for dyrt. I mine gymnasie år var surferstilen med lavtaljede jeans, en t-shirt med print og lækkert tilfældigt hår allerhøjeste mode. Jeg gik dog efter de lidt billigere saltvandssprays eller lavede dem selv, for at opnå surferlooket 😉 Jeg blev derfor ekstra begejstret for den meget lille udgave af B&B der er med i denne boks, og det levede faktisk op til forventningerne. Dog er min egen DIY udgave eller den billigere version fra Trines Wardrobe nu også rigtig gode, hvis man stadig synes prisen på B&B er lidt pebret.

Jeg har før prøvet Filorgas produkter og var meget begejstret. Denne gang er det Filorga Lift-structure og det er en super lækker dagcreme. Der er en ingrediensliste så lang for cremen, men den indeholder hyaluronsyre og kollagen. Det kan vi jo godt lide. Så indeholder den også noget stamcelle faktor, og det skulle jo være lige hvad kvinder over 30 har brug for i deres ansigtscreme. Det kan hjælpe med at forbedre strukturen i vores hud samt minimere rynker og generelt give os en hud der ser bedre ud.

Det sidste produkt i månedens boks er en sæbe fra Korres. Jeg synes sæber som denne sviner lidt, da der er vand over det hele når du bruger den. Derudover så skal man have en skål til at opbevare den i, hvis man ikke vil have sæbe ud over vasken. Når det så er sagt, så dufter den super lækkert og udtørre ikke huden. Jeg er dog gået over til at bruge den til at rengøre mine Face Halo rensepads og det er perfekt!

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..