Lookfantastic Beauty Box // #lfRunway

Jeg er hjemvendt fra snestormen… det var jeg egentlig i lørdags 33 timer for sent i forhold til den oprindelige plan. Det var anstrengende!

Lidt mere interessant er februar måneds Lookfantastic Beauty Box heldigvis. Temaet er Runway da det jo er sæson for modeuger. Produkterne bærer derfor præg af at være nogle som opfrisker og får dig til at se lækker ud på kort tid.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors +HA er en ansigtscreme som skulle give masser af fugt til huden. Jeg er vild med emballagen som er dejlig klinisk i sit udtryk. Jeg synes det signalerer kvalitet og lækkerhed. Den koster 43,- for 30 ml, så det er jo billigt for en ansigtscreme. Den er neutral i duft og på trods af at cremen er fed, så trænger den lynhurtigt ind i huden. Det lover godt.

This Works Deep Sleep Stress Less er et lille roll on produkt som du skal påføre håndledene og derefter indånde. Produktet skulle være beroligende og bidrage til en afslappet søvn. Det skal da prøves. Der er 5 ml i og normalsize er 10 ml og koster 108,-

Fra Polaar er der en anden lille roll on bandit. Denne er til øjenomgivelserne og afhjælper mørke rander underøjnene samt hævede øjenomgivelser. Deruodver så skulle den også stimulere øjenvippevækst, det er jeg lidt spændt på at teste. Polaar Instant Eye Contour Energizer koster 175,-

Til ansigtet er der også en lille fugtgivende muddermaske fra Borghese – lige nok til en gang, så den kommer nok med i rejsetasken når jeg skal til Stockholm senere på månenden. Full size med 220 ml koster 203,-

Til at friske looket op er der en rigtig fin metallic øjenskygge fra Model co. Den kan bruges alene eller som et ekstra touch over en normal øjenskygge. Jeg har fundet den på ebay til ca.85,-.

Til sidst er der catwalk queen vitamin piller fra Myvitamins. De indeholder vitamin C, vitamin D3, kopper, selen, zinc, biotin og nogle andre ting jeg ikke har hørt om før. Der er til 15 dage, så jeg opnår nok ingen effekt af at teste dem i så kort en periode. Så derfor er de lidt “bla” at inkludere i boksen, men jeg spiser dem nok alligevel, for det skader nok ikke.

Udover produkterne er der som sædvanlig en fin lille folder med tips og tricks, et par små artikler samt en opskrift. Elle UK var som altid også inkluderet. Værdien er denne gang på over 430,- så der er god værdi for pengene.

Prisen er 126,- pr måned ved 12 måneder abonnement og du kan bestille på lookfantastic.dk.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..