Lav kurs og ferieshopping

Vi har været på ferie i Tyrkiet mange år i træk da min familie har en lejlighed tæt ved Alanya. Jeg plejer normalt ikke at ferieshoppe, da jeg for det første ikke køber falske varer og for det andet fordi priserne i de “rigtige” butikker ligger meget tæt på de danske, og så vil jeg hellere shoppe i dk.
I år har vi turister dog været heldige med at den Tyrkiske lira er meget lav. Priserne var ikke korrigerede da vi var dernede, så det var ekstremt billigt at handle fødevarer, tage ud og spise samt shoppe 🙂
Det benyttede jeg mig af. Tog vist revanche for de seneste mange år 😉

Det der røg med hjem var tøj, makeup- og hudplejeprodukter samt en lidt forskellige elektronik produkter.

Makeup og hudpleje shoppede jeg i Watsons, en beauty retailer fra Hong Kong. Shoppede også en del i Watsons da jeg var i Sydkorea. Derudover shoppede jeg i Gratis som er en Tyrkisk retailkæde med skønhedsprodukter.
Jeg købte en del produkter jeg ikke kan få i Danmark, Watsons havde en del asiatiske mærker, hvilket giver lidt sig selv, og dem kan jeg jo ikke lade min næse gå forbi. Derudover løb jeg tør for Shampoo, købte lidt ekstra Venus shaverknive samt min yndlingmakeupfjerner fra L’oréal (som dog har skuffet mig lidt her på det sidste).

Jeg er vild med Nike og der kom hele fire par Nike sko med hjem. Jeg har skabet fyldt med sneakers, men jeg kan blive ved. Er i særdeleshed glad for de brune Nike Manoa støvler som jeg gav hele 167 danske kroner for!

Nåh ja og to par nye solbriller – er specielt glad for Lacoste brillen (modellen hedder L8595).

Jeg købte også et action kamera som minder om dette der kan købes i Elgiganten. Forskellen er vist bare at jeg kun gav 350,- i stedet for 1799,- for mit dog uden ekstra tilbehør. Specs er de samme, og vi fik også optaget lidt videoer både under og over havet.
Derudover købte jeg en powerbank og et nyt kamera som også billederne i dette indlæg er taget med. Det er et Canon G7X Mark II og jeg er lige ved at teste det af, men indtil videre er jeg meget tilfreds 😀
Kreditkortet er slidt og har fået en smule ro resten af september måned!

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..