Kosttilskud til kvinder

kosttilskud

Sponsoreret produkt

Kosttilskud er en jungle at finde rundt i, og spørgsmålet er også om det overhovedet er nødvendigt?!

Jeg har lige siden jeg var et barn spist min multivitamin pille hver morgen, det er jeg vokset op med og det er en indgroet vane i mig.

Mine madvaner er forholdsvis sunde og varierede (det meste af tiden) og jeg får en masse grøntsager og, jeg spiser groft og får både protein og fedt, dog har jeg alligevel oplevet at der mangler noget. Som bloddoner får jeg nemlig målt jernindholdet i mit blod (ferritinindholdet) og jeg har oplevet et par gange at det har været for lavt og har derfor fået jertabletter med hjem. Jernmanglen giver først og fremmest træthed og måske muskeltræthed men kan også være bleghed, hjertebanken, hovedpine, svimmelhed og åndenød. Faktisk er op imod en tredjedel af kvinder i den fødedygtige alder i et underskud af jern (kilde: Netdoktor).

Jeg er begyndt at spise den nye Longo Vital Kvinde multivitaminpille som er, hvilket navnet også indikerer, lavet specielt til kvinder. Udover jern indeholder vitaminpillen også 6 urter – paprika, rosmarinblad, pebermynteblad, røllike, græskarkerner og hvidtjørn – og tilsat 11 vitaminer og 3 mineraler, som er særligt relevante i forhold til kvinders behov. Jeg kan faktisk undlade min daglige d-vitamin, som jeg ellers har taget i et par år, fordi Longo Vital Kvinde indeholder ligeså meget D-vitamin.

 

Skriv et svar