Korean Beauty // Trin 2: Vandbaseret rens

Første trin i den Koreanske 10 trins hudpleje rutine er den oliebaserede rens som jeg skrev om tidligere.
Trin 2 i den koreanske hudpleje er også en del af de man kalder double cleanse, da man jo netop renser huden af to omgange. Det er klart her jeg selv ser værdien og føler en effekt af de 10 trin. Så hvis du vil prøve med en lille hudpleje rutine ændring, så er det double cleanse jeg anbefaler. Efter at have renset makeup og solcreme af med den olie baserede rens, går den vandbaserede ind og renser mere i dybden, så alt hvad din hud har suget til sig i løbet af dagen bliver renset væk.

Tony Moly – Egg pore Shiny Skin Soap

Som trin 2 bruger jeg lige for tiden en lidt spøjs sag fra Tony Moly, nemlig deres Egg pore Shiny Skin Soap og ja der er faktisk hydrolyseret ægge protein i, deraf navnet og den fine indpakning.
Dette var et af de produkter jeg ikke havde læst noget om inden jeg købte det, men jeg kunne ikke lade være med at putte det i kurven, fordi det var den sejeste indpakning.
Du bruger det mørke æg om aftenen og altså efter din olie baserede rens og den hvide æg om morgenen. Det er en sæbe, så den kan tørre din hud en smule ud, men jeg synes ikke det er så slemt, så det er bare på med noget fugt efterfølgende og så er mærker du ikke noget til det.
Begge sæber er meget milde og jeg var faktisk overrasket over hvor glad jeg blev for dem.
Det er jo ikke ligefrem handy med sådan et par æggeformede sæber, men alligevel så kunne jeg faktisk godt finde på at købe dem igen. De er nemme at bruge og renser min hud rigtig fint. Du kan finde Tony Moly Egg pore Shiny Skin Soap på Ebay.


Ud over Tony Moly renseproduktet har jeg også et par andre vandbaserede renseprodukter på min hylde for tiden. Fra Koreanske Corsx har jeg deres Salicylic ACID Daily Gentle Cleanser som indeholder 0,5% BHA og det kan vi godt lide, specielt hvis man som jeg, døjer med lidt uren hud engang imellem. Jeg har også Koreanske Neogen Real Fresh Foam Green Tea som er en virkelig lækker renseskum og så en cleanser fra et mere almen kendt brand Murad som jeg selv har brugt on/off i mange år og her er det deres Age Reform Refreshing Cleanser som er en lækker rens der er drøj i brug.

Er du interesseret i Koreanske Beauty produkter, og ikke lige skal et smut til Syd Korea lige straks, så er der to danske web shops som har specialiseret sig i disse. Den ene er Beaumonde og den anden er Surisuri. Derudover så kan du selvfølgelig finde en masse på ebay, sephora eller f.eks. Beautybay.

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..