Klar til Race Day // Nordic Race

nordic race

Så er der ikke længe til og jeg er klar… altså så klar som man kan være når man skal deltage i noget fuldstændig crazy.

5 kilometer – 23 forhindringer – en masse mudder + en masse mennesker. Det bliver FEDT!

Jeg deltager sammen med 17 andre fra mit trænings center. Vi har trænet lidt på en forhindrings bane i Nørreskoven i Vejle, bare lige for at fjerne de mentale barrierer der kan være ved at klatre, hoppe og kravle. Det er jo ikke så tit man gør det som voksen, desværre – for det er jo skide sjovt. Derudover er der også lidt terræn i Vejle (jo tak) så man kan få øvet sig i at løbe lidt bakketræning. I Billund er der fladt som en pandekage, så jeg bliver jo forpustet bare jeg skal over et vejbump 😉

På kortet herunder kan man se banen og alle forhindringerne. Mit mål er at komme igennem alle forhindringerne uden at skulle ud på strafrunder, men lad os nu se når adrenalinen pumper om jeg kan fokuserer på opgaven. Kroppen kan godt, det ved jeg, men hovedet er ikke altid enig, og det er klart det mentale jeg skal arbejde med!

Skal du med?

Ellers kan du stadig nå at tilmelde dig lige her.

Jeg GLÆDER mig!

hasle bakker

Skriv et svar