Jeg skal prøve noget nyt – Crossfit

Jeg bor jo i en lille by i Midtjylland. Her sker ikke meget og der er ikke de store valgmuligheder når det kommer til træning. Jeg har længe haft en ide om at crossfit det er lige mig, og jeg har også været til en enkelt time i Vejle i forbindelse med åbent hus i et af de centre der er. Som I nok kan se på ovenstående billede, så var jeg pænt presset 😉
Jeg synes bare det er langt at køre 30 km hver vej for træning, og meldte mig ikke ind.

I denne uge fik jeg så den glade nyhed at jeg har vundet 2 måneders gratis træning hos Crossfit Copenhagen, og så giver det da lige som mening at give crossfitten et skud. For hulan det er jo gratis træning, selvom der stadig er 30 km hver vej… Ja ja man har et standpunkt til man tager et nyt.

På torsdag skal jeg til min første træning i Crossfit Copenhagen. Det skal nok blive sjovt at prøve kræfter med, jeg glæder mig i hvert fald 🙂

 

Skriv et svar