Jeg er helt færdig….

…hen af onsdag formiddag blev jeg ramt af den ondeste hovedpine. Jeg får egentlig meget sjældent hovedpine, men denne ramte bare over alt. Den føltes som en spændingshovedpine fra nakken og til sidst føltes hele mit hoved som om det var ved at eksplodere, selv mine øjne var ved at poppe ud af kraniet.

Jeg måtte derfor melde fra til årets første mtb fællestræning med klubben, øv! Jeg lå i min seng fra kl.18 i går, men det hjalp ikke, i dag var der bare endnu mere hovedpine. Jeg fik en tid hos massøren på mit arbejde, og så fik hun løsnet lidt op. Jeg har dog en fornemmelse af at det ikke kun er spændingshovedepine, men at min krop det arbejder på højtryk for at forhindre en snigende influenza i at overtage alt i mig. Jeg er varm, jeg er kold, jeg er træt, jeg har ondt, ja det er virkelig noget ynk, og oveni det så har jeg også lige set det sidste afsnit i sæson 12 af Grey’s hvide verden, noooo! Grey’s har været mit liv de sidste 5 måneder, og nu er det slut 🙁

Jeg kravler tilbage under dynen og håber på bedring til i morgen… godnat zZzZzZ….

Skriv et svar