Mine januar planer…

Den fineste udsigt fra Trapholt over Kolding Fjord

Vel ovre på den anden side af Nytår og så skal vi i gang med januar – årets første måned, som faktisk plejer at være lidt kedelig og uden for mange spændende aktiviteter. Sådan ser januar 2018 dog ikke ud og her er mine planer….

♦ Sommerhus
Starter lige januar med en tur i min mor og stedfars sommerhus for at fejre fødselsdag. Vi skal være der fra fredag til søndag, så det bliver dejligt at hygge med spil, gåture, god mad og ild i pejsen.

♦ Synge sing stars
Ja jeg elsker altså sing stars til Playstation og har lige købt mig nogle nye mikrofoner, da de gamle simpelthen var slidt ned og sat sammen med gaffa tape 😉 Så jeg har samlet nogle kolleger og så skal vi altså bare synge, spise tapas og drikke lidt bobler. Lækkert!

♦ Starte på bootcamp
Det skal jeg faktisk i dag og mon ikke det nok skal blive hårdt. Jeg glæder mig til at få lidt ny inspiration til træningen, og se hvad vores træner finder på af spændende øvelser til os 🙂

♦ Hygge hygge hygge
Januar plejer egentlig at være en lidt kedelig og trist måned hvor der ikke sker så meget, men alle mine weekender er faktisk fyldt ud med hygge. Det er både med crossfit veninder, gamle gymnasie veninder, min familie og andre bekendte til både fødselsdage, yoga, rejsegilde og så er der nok også noget med kaffe og kage – det bliver skønt!

♦ Prøve ikke at bruge penge
Ja så må vi se hvordan det kommer til at gå, men jeg har lovet mig selv at spare lidt i januar. Synes der gik lidt meget black friday og udsalg i den, så nu tager jeg lige en detox fra shopping her i januar. Wish me luck!

Håber du får en dejlig januar 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..