I’m back…. med et nyt domæne og platform!

Jeg har egentlig være tilbage i Danmark i snart en uge, men hold da op hvor er der meget at se til, når man sådan kommer hjem uden for den normale sommersæson.

I min ferie er min lille blog rykket fra blogger til WordPress, så det skal jeg også lige lære at finde ud af, og derudover så kom jeg endelig på mit eget domæne: lisebalslev.dk – YAY! Det var selvfølgelig ikke ferien der klarede det alene, men min søde fætter som lige kunne hjælpe mig med det. TAK!

Min ferie brugte jeg på en tur til Alanya i Tyrkiet, hvor min familie har en lejlighed, det er så skønt at komme derned hvert år, selvom der selvfølgelig ikke er så meget nyt under solen, men tilgengæld er der fred og ro, og det er dejligt!

Den første uge blev brugt sammen med min søster og hendes kæreste, og uge to var det bare mig og min kæreste (ja han var der også i uge 1).

 

Jeg har spist en maassse is og chokolade samt god mad, så der kom lige et par feriekilo på. Jeg plejer faktisk ikke at tage på, når jeg er på ferie, men har åbenbart lavet alt for lidt ift. alt det jeg spiste, og så spiste jeg i øvrigt lige præcis det jeg havde lyst til 🙂

Jeg ville egentlig bare lige stikke hovedet ind og sige at jeg stadig er her, og så skal jeg nok komme med en opdatering på mine to projekter “Ned med fedtproccenten” og “Løb 5 km på under 25 min”.

Stay tuned….

 

 

2 Replies to “I’m back…. med et nyt domæne og platform!”

  1. Det ser da godt ud min pige. Hils jætter Fesper.

    1. Lise Balslev siger: Svar

      Tak far 🙂
      Skal nok hilse 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..