Hjemmelavet Bounty

Denne opskrift har jeg tyvstjålet fra Jane og hendes blog Madbanditten. Hvis du ikke kender Madbanditten, og er interesseret i LCHF i højere eller mindre grad, så SKAL du kigge forbi.

Du skal bruge følgende for at lave lækre Bownty bars.

 
1 dåse alm. kokosmælk (skal stå på køl en dag – brug kun cremen)
2 store spsk kokosolie
2 spsk sukrin (eller mere hvis du vil have dem sødere)
150 g. kokosmel
150 g. mørk chokolade 70-85%
Fremgangsmåden er som følger

  • Kokosmælken skal som sagt ha’ stået i køleskabet i en dags tid, da den derved skiller, og du kune skal bruge den tykke kokoscreme i toppen.Smelt kokoscremen i en gryde sammen med kokosolien. Tilsæt Sukrin og kokosmelet og rør det godt sammen.
  • Put det i en bageform, fad eller andet, som er beklædt med film/wita wrap.
  • Pres kokosmassen godt ned, og stil den på køl i nogle timer. Når massen er stivnet, kan du skære den ud. 
  • Chokoladen smeltes i et vandbad evt. med lidt kokosolie, og du vender dine “nøgne” Bountys i chokoladen.
  • Sæt dem på køl, og når chokoladen er stivnet, så er de klar til at blive spist, og de smager himmelsk.



Skriv et svar