Hair and face // New in

Vil lige vise et par lækre sager som jeg har købt for nyligt. Til håret er der røget disse lækre ting ned i kurven. Den lækre Session Hairspray fra Kevin Murphy. Jeg fik en lille rejseudgave af denne hårlak af min frisør, og blev simpelthen nødt til at købe den store udgave. Den har et super hold uden at gøre håret for stift. Jeg er fan! Den koster normalt 189,- men kan købes på bl.a. Nicehair til 159,-
Gold laver virkelig nogle lækre produkter (og så er de også virkelig flotte). Jeg prøvede Gold Delicious Foundation hos min frisør, og den er helt fantastisk. Jeg har virkelig store problemer med at finde produkter til mine naturkrøller, men måske er det slut med at lede mere. Jeg er i hvert fald imponeret indtil videre. Delicious Foundation efterlader mine krøller definerede uden frizz, som ellers er et stort problem med mine sindsyge vi-har-vores-eget-liv krøller. Du kan købe Delicious Foundation til 143,- hos Nicehair.
Deruodver så bruger jeg for tiden Gold Argan Oil til mine spidser. Den fik jeg faktisk i julegave, så den har været her lidt længere end de andre produkter. Det er en god olie som ikke tynger håret, den giver masser af fugt og efterlader mit hår dejlig blødt og lækkert. Den kan købes til 144,- på Nicehair.

 

Da jeg var i Prag i sidste uge havde jeg lige 30 min hvor jeg kunne nå i Sephora, da jeg havde tømt min øjencreme og rens inden jeg tog afsetd, så det var nødvendigt at få købt nyt af dette.
De havde køb 3 – betal for 2 på Sephoras eget mærke, så udover en Age defy eye cream og Triple action cleansing water, så smed jeg også en Instant nail & cuticle care i kurven. Den fungerer på samme måde som Sephoras (og nu også en masse andre mærker) smarte neglelakfjerner, hvor du bare lige stikker fingeren ned i hullet i toppen og drejer rundt. Så skal du bare lige massere olien ordentlig ind bagefter. Smart især lige inden sengetid. Jeg kan lige knap 200,- for hele baduljen – billigt!

Leave a Reply

Følg Lise Balslev på..