Grønkål // Nem salat med dobbelt op på æbler

Hjemme igen efter 2 dage på Hotel Vejlefjord fra torsdag til fredag og overskuddet var bare ikke kæmpe stort + jeg var virkelig mæt efter at have spist lækker mad i to dage. Dog skulle der også lidt kvalitetstid på kontoen med min kæreste herhjemme, så det blev til en nem og lækker aftensmad; Kalvemørbrad med svampesovs og grønkålsalat 🙂

Grønkålsalat med dobbelt op på æbler

  • Ca. 100 g grønkål (købt skyllet og hakket)
  • 1½ æble skåret i tern
  • Kerner fra et granatæble
  • Et lille rødløg i små tern

Bland det hele sammen i en skål og lav en dressing:

Dressing

  • 2 spsk olie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • Salt og Peber

Bland ingredienserne sammen og bland godt rundt i salaten.

Mums! Sidder faktisk og spiser resterne lige nu 🙂

Sovsen er bare en pakke blandede svampe der bliver skyllet og svitset med et hakket løg. Cremefine 15% tilsættes og koges ind samt der tilsættes lidt grønkål og smages til med salt og peber.

Håber I får en dejlig lørdag 🙂

 

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..