Gone baby gone….

Ja, jeg har været forsvundet i næsten en uge, men har simpelthen haft enormt meget at se til.

Blandt andet det i kan se her under…

Jeg var nemlig en tur på Kolding Fjord Hotel med mine kollegaer, og havde arrangeret at vi skulle et smut i Gorilla Park Vejle. Kort sagt er det en 5 forskellige “stier” i 5 forskellige sværhedsgrader oppe i trætoppene.
Hvis du kan lide at udfordre dig selv fysisk og også mentalt, så er det helt klart et sted for dig.
Jeg skal i hvert fald derhen igen, og tror jeg skal udfordre kæresten.
Der findes også en Gorilla Park i Svendborg.

Fredag morgen hoppede jeg i løbeskoene og tog en lille tur rundt om Kolding Fjord Hotel. Det var lidt kuperet, hvilket jeg overhovedet ikke er vant til. Samtidig havde jeg fået et par Mojitos om aftenen, så det var faktisk lidt hårdt. Derefter hoppede jeg i bikinien og morgenkåben, og tøffede ned på badebroen, hvor jeg lige dyppede kroppen ned i det kolde vand. Det var lækkert.
Om det er pga. jeg sad i et telt til studenterfest i går, eller om det er dyppet i fjorden ved jeg ikke, men i dag 
er halsen meget øm, så den står på te og så lavede jeg lige en god portion friskpresset juice. Mums!
Søndagen bliver derfor brugt på sofaen med Xgames i fjernsynet, så jeg kan blive rask til arbejde i morgen. Ellers byder ugen på en smuttur til Warszawa, og forhåbentlig flyver jeg til Tyrkiet på torsdag, og joiner resten af familien, som allerede er nede i varmen.

Håber I nyder jeres søndag, og husk i morgen finder jeg vinderen af min Sommer Giveaway.
 

2 Replies to “Gone baby gone….”

  1. Torben Christiansen siger: Svar

    Lise, du er simpelthen fantastisk… en hel uge siden vi har hørt noget… sikken energi du lægger for dagen. Jeg er glad hvis jeg kan nå frem til at opdatere blog en gang i måneden 😀

    ps: kæresten har næppe en chance, hvis du udfordrer!!

    1. Jamen Torben, det er jo fordi jeg hygger mig med det 🙂 Men ja det tager noget tid…

      Er også sikker på jeg vinder 😉

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..