Godmorgen og godnat // Lidt om renserutiner

1 // 2 // 3 // 4

Jeg har faktisk meget forskellige renserutiner afhængig af om det er morgen eller aften. Det er egentlig ikke noget jeg har tænkt over, før jeg lavede dette indlæg.
Om morgenen er det vigtigt for mig, at jeg renser med en mild ansigtsrens, og at det skal være nemt og hurtigt. Derfor bruger jeg Bioderma Créaline H2O, og hvis du aldrig har hørt om den så er det altså et favorit hos både makeupartister, modeller og mange af os almindelig dødelige 😉
Den ryger bare lige ud på en vatrondel og køres henover ansigtet hver morgen, og vupti, så er natten vasket af. Bagefter bruger jeg La Roche-Posay Eau Thermale og sprayer den i hele ansigtet, og følger op med Murad Down for Defense ansigtscreme med spf 15. Ved at bruge en mineralvandsspray lige inden ansigstcremen, laver man et lille vandreservoir, som huden kan trække fugt fra i længere tid end hvis du kun bruger en ansigtscreme. Det kan du læse mere om på Beautyspace.
Til øjnene bruger jeg en creme fra Dr. Scheller. 

I øvrigt så bruger jeg også Eau Thermale i løbet af dagen, på job og i solen, hvis man lige har brug for et frisk pust , en opfrisker og lidt fugt til ansigtet.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Min Godnatrutine er som sagt helt anderledes. Her starter jeg med Clarins Pure Melt Cleansing Gel, som er en lækker sag der smelter på huden. Til at fjerne øjenmakeuppen bruger jeg min favorit igennem flere år Eye & Lip makeup remover fra L’oréal. Derefter giver jeg huden et sprøjt skintonic fra Sephora Instant refreshing toner, hvilket nok mere er en vanesag end noget andet, da jeg nok burde bruge min Eau Thermale fra La Roche-Posay i stedet, da den ikke tørre huden ud, på samme måde som en skintonic.
Herefter så smøre jeg Youth Code serum fra L’oréal på min hud, inden jeg afslutter med Sensai Cellular Performance Lifting Cream fra Kanebo og rosehip oil fra Trilogy.
psst…ifølge dem her, så er Youth Code Serummet fra L’oréal stortset den samme som Lancômes Génefique Youth activator serum. Prisen for L’oréals serum er bare kun en tredjedel af Lancômes 🙂

Hvad er dine rensefavoritter?

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..