Fire favoritter // September 2019

Ok jeg er lidt sløv i det her på bloggen, men det har været pænt hårdt at komme hjem fra ferie og starter på arbejde igen. Jeg er ved at komme op i gear i forhold til min træning, og er faktisk startet i et crossfit center som lige er åbnet i Billund. Det er skønt!

Mine fire favoritter i september bærer præg af at jeg har været ude og rejse stortset hele måneden.

Jeg har igennem mange mange år brugt Aluminium klorid fra Matas under armene for at fjerne sved. Den er dog gået ud af produktion og jeg var helt irriteret, da jeg fandt ud af det. Jeg fandt en anden fra apoteket, men det var bare ikke det samme. Så nu er jeg i stedet begyndt at bruge Ducray Hidrosis Control roll-on deodorant og den er jeg faktisk godt tilfreds med. Den holder ikke sved væk på samme måde som Aluminium klorid, men den er effektiv og der skal en del til, før der er svedlugt.

På ferien brugte jeg også mine 2 sæt Helena Rubinstein Powercell Eye Urgency eyepads. Super lækre eyepads som bliver siddende under øjet og glider ikke ned midt på kinden. Ja det synes jeg rigtig mange gør, så irriterende! Jetlag og meget lidt søvn gør ikke noget godt for puffy eyes, men så var det godt jeg kunne få lidt redning fra Helena. De er så tilgengæld sygt dyre!!

På vores tur blev min hud også mega tør. Jeg var glad for at have fundet plads til min Bioderma Brume Hydrabio spf 30. Det er en ansigtsmist med spf 30. Så udover at give ekstra fugt til min hud, så giver den også et ekstra lag solfaktor. Dobbelt op på funktion, det kan vi lide!

Den sidste favorit er en gave jeg fik fra en Japansk kollega, en pakke med Kao Megurism Steam Eye Masks. Genialt! Jeg brugte dem på flyet, når jeg ville tage en lille lur. De er lavet af noget blødt stof, og når du åbner dem op, så begynder de at varme. Virkelig afslappende!

Håber du nyder resten af weekenden (eller efterårsferien) 😀

Skriv et svar