Fire favoritter // Marts

Et godt stykke inde i April kan jeg dele mine favoritter fra Marts 😉
Jeg har påskeferie i 15 dage og har ikke de vilde rejseplaner, ud over en tur til Skagen, så den står mest på havearbejde og afslapning, hvilket er tiltrængt!

I marts er mine fire favoritter alle makeupprodukter. Fire fine af slagsen. Det første er min Cheeky Stowaways palette fra Benefit. Den indeholder fire af deres ikoniske favoritter til ansigtet; Hoola bronzer, mine favorit Dandelion blush, som du egentlig kan påføre let i hele ansigtet for lidt shimmer og de to blushes Coralista og Rockateur.
Derudover er der også en travelsize They´re real mascara og eyeliner (som jeg dog ikke er så stor fan af). Jeg har købt den i Charles de Guelle lufthavn i Paris, og det er det eneste sted jeg har set den. Men i Sephora kan du få de fine Cheekleaders paletter som indeholder 3-5 af deres highlighter, blushes og bronzers.

En anden favorit er min Milani Conceal+Perfect shine-proof pudder i farven 02 Nude/Chair.
Det er en rigtig god pudder til prisen. Den blender fint ind i huden, jeg bruger en kabouki børste fra Youngblood, og holder shine væk i et godt stykke tid. Jeg giver dog lige et lille touch up i løbet af dagen i t zonen.

I januar købte jeg 5 Sigma børster hos Beautybay og min favorit lige nu er E35, som er en blending brush. Jeg bruger den primært til at påføre øjenskygge i min crease og blende øjenskyggen ud, det er den virkelig god til. Når det skal gå stærkt, så kan jeg faktisk lave et helt look med denne ene børste.

Den sidste favorit er min Laura Mercier translucent setting powder. Det er min yndlings setting pudder og jeg kan absolut anbefale denne, hvis du har brug for at sætte din makeup og ikke har brug for den at den dækker så meget som Milani vil gøre. Denne kan du i stedet bruge hvis du gerne vil udligne fine linier, pore i huden og have en fin fejlfri hud.

Husk at følg Beauty By Balslev på Instagram hvor jeg ligger billeder og videoer op lidt oftere 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..