Fire favoritter // Maj

Maj måned brugte jeg blandt andet på en tur til Japan og en af Maj favoritterne blev kun brugt på denne tur, nemlig Deep Sleep Pillow Spray fra this works.
Jeg sprayer et par pump udover min hovedpude lige inde jeg ligger mig til at sove, en skøn duft af lavendel spreder sig og det er dejligt beroligende på mig. Jeg ved ikke om det har en effekt på min søvn som sådan, men jeg sov som en sten i Japan (tidszonen passer meget godt til mig, da jeg er a-menneske). Mellem 7 og 12 timers søvn hver nat!

En anden favorit er Rimmel Stay Matte primer. Min hud fedter lidt i løbet af dagen, og hørte om denne hos Nikkia Joy der har samme udfordringer med sin hud. Prisen er meget budgetvenlig (70,-), så jeg gav den et forsøg, og har faktisk brugt den lige siden. Dog kun i t-zonen, hvor jeg fedter mest.

To af mine favoritter købte jeg i USA i februar. Den ene er MAC painpot i farven Painterly. Den blev anbefalet af min favorit makeup guru Tati og jeg blev nødt til at eje den. Det er en øjenskygge i den fineste cremede konsistens som nærmest er hudfarvet. Jeg bruger den både som øjenskygge de dage hvor jeg ikke bruger øjenskygge, ok det lyder mærkeligt. Lad mig forklare, øjenlåg er som regel lidt mørkere end resten af ansigtet, så denne kan man bruge til at neutralisere farven på øjenlåget, i stedet for en concealer. Den har en fin farve som virkelig er fin på øjenlåget. Så naturligt look.
Den kan dog også bruges som en øjenskyggeprimer, og det fungerer rigtig godt. Derudover er den bare super drøj, så der er til lang tid for 175,-

Min sidste favorit er faktisk en concealer. Det er Revlon Photoready Candid Concealer og den er faktisk også anbefalet af Tati, og den er virkelig god, altså virkelig! Jeg bruger den under øjet og selvom mit umddelbare indtryk var at konsistensen var lidt tyk, så er den bare så lækker. Den sætter sig ikke i de fine linjer (som mit 35 årige jeg efterhånden har lidt af) og den holder hele dagen. Jeg er mega fan! Jeg har ikke fundet den i Danmark, men den kan købes i UK til 7£. Jeg har den i farven 005 fair.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..