Fire favoritter // Juli 2019

Juli måned er gået med arbejde og nyde sommeraftenerne og weekenderne sammen med venner, familie og J – når han da har haft fri. Derudover så er der også en have der har skulle passes, og hvis du følger mig på Instagram, ja så kan du se der er nok at lave 😉

I slutningen af Juni var jeg en tur hos Topclinic i Vejle og få en ansigtsbehandling. Det var første gang jeg besøgte Topclinic, og jeg havde bestilt en ansigtsbehandling, og så kunne vi se på hvad min hud havde brug for på dagen. Jeg fik en Fire and Ice behandling af Tina, med produkter der passede til min hud, og det var så skønt!
Jeg købte også en rens med hjem, da Tina sagde at morgenrens næsten var vigtigere end aftenrens – CHOK! Det er vigtigt at få renset “natten” af, da der ophober sig en masse på huden mens vi sover.
Hun anbefalede SkinCeuticals Simply Clean Gel, da den er mild og meget drøj og god til fedtet hud. Den har jeg brugt i en måneds tid og jeg er super glad for at have fået rens tilbage i min morgenrutine. Jeg bruger den i badet, så det er så nemt. Jeg har brugt ca 1/10 del, så der er til mange morgenrens endnu.

Jeg er også virkelig blevet glad for min MAC Pro Conceal and Correct palette. Specielt farven pale pink er eminent god til at dække urenheder. Jeg bruger MAC 287 penslen og dupper produktet på hvor der trænger til lidt dækning.

En anden favorit til ansigtet er “Facelift in a jar” masken fra Environ. Dens rigtige navn er Revival Masque og den er virkelig god!
Den indeholder forskellige frugtsyrer og kan være lidt skrap ved huden, men resultatet er en mere strålende, fastere og glattere hud. Derfor anbefales det at du trapper virketiden op fra 5-7 min til 20-25 min samt fra 1 til 3 gange om ugen. Derudover så påføres den med pensel, så du ikke får produktet på fingrene.

Det sidste produkt jeg vil anbefale er Solaray Mega B-Stress og jeg tør næsten love at det ikke er sidste gang jeg kommer til at nævne denne. Det er et kosttilskud der giver energi samt er god til hud og hår. Jeg købte det primært til mit hår, men vil dog lige indskyde at mine negle er gået amok efter at jeg er begyndt at tage Mega B-stress.
Jeg har ellers altid haft korte negle, og det har kun været en sjælden gang mine negle vokser sig lange, og oftest er det kun en eller to på samme tid, ha ha, smart Lise. Derudover så hjælper Shellack også på neglene, da jeg ikke bider i dem (ja dårlig vane, I know), når der er shellack på.
Nå men den sidste måned er mine negle bare vokset og vokset. De kan godt knække, men der skal så meget til, og jeg er super glad! Det er skønt at have fine velplejede negle. Nu skal jeg bare lære at file dem fine 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..