Ferietid // Solcremer

Det er ferie tid og jeg shoppede lidt lækker ny solbeskyttelse, inden vi tog afsted i starten af juli.

Min shopping mission var:
– Jeg skal bruge en solcreme til min kæreste med faktor 30
– Jeg skal bruge en solcreme til mig selv på faktor 50
– Jeg skal bruge en solcreme til ansigtet
Krav: De skal være lette at smøre ud.

Valget faldt på følgende solcremer

Lancaster – Sun Sport

“Cooling invisible mist, wet skin application! What’s not to like?! Det er først gang jeg har prøvet en solcreme med aerosol spray (altså ikke en pumpe spray, men lige som en hårlak, hvor du bare kan holde punpen nede og så give den gas) og jeg er FAN! Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget så nemt. Jeg hader at smøre min krop ind i creme og med denne så sprayer du bare lige og vupti, så er der solcreme på hele kroppen. Du behøver ikke engang smøre denb ud, ligesom med pumpe spray solcremer. Vil nærmest påstå at du kan spraye din egen ryg ind!
To ulemper er at den ikke er rar at indånde, så det er altså ud på balkonen, når der skal sprayes! Og så er den nok heller ikke helt så drøj i brug som en almindelig smørbar. Denne var tom, da vi kom hjem efter en uge. Det bliver dog et genkøb fra min side.
Normal prisen er 245,- men har fundet den hos billig parfume til 171,75 –

Lancaster – Sun Beauty

Til ansigtet valgte jeg også en solcreme fra Lancaster. Den var nem at smøre ud og trængte hurtigt ind, hvilket er vigtigt når jeg er nede i varmen.
Normal prisen er 227,- men jeg fandt den til 181,- her.

Pizbuin – Instant Glow

Da jeg stod i tax free sagde jeg til ekspedienten at jeg gerne ville have en herre solcreme, så en lidt maskulin til kæresten, nu da vi alligevel bruger hver sin. Hun viste mig Pizbuin og jeg tænkte; fin emballage, den kunne da gå for at være maskulin. Jeg læser på solcremen og spørger så ind til at der står “Instant Glow – Skin Illuminating sun spray“, om det var sådan noget shimmer halløj?! Nej nej da, siger hun, det er der ikke noget af. Jeg tror på hun ved hvad hun snakker om og køber solcremen med hjem.
Da vi så står nede i lejligheden første dag og J skal til at smøre sig ind i sin fine maskuline solcreme, kigger han på den og læser netop Instant Glow – Skin Illuminating sun spray og jeg forsikrer ham om at der ikke er noget shine i den spray…. Men det er der! Hold kæft hvor var det sjovt, ha ha. Små fine guld partikler, så der stod han ligeså fin med sit twilight vampyr-i-solen look, jeg var flad af grin 😀 Ok måske overdriver jeg lidt, og han brugte da også rub og stub af cremen. Vi købte en ny dernede, men det blev dog bare en helt almindelig Vichy solcreme 😉
Du kan spare næsten 40% på Pizbuin hos billig parfume og den koster derfor kun 95,-

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..