Ferie // Hudpleje i håndbagagen

I mit arbejde rejser jeg en del både længere ture som retfærdiggør indtjekket bagage, men bestemt også kortere ture primært i Europa, hvor jeg har rejst kun med håndbagage. Jeg har derfor utallige gange forsøgt at stoppe de små lynlåsposer med så meget væske som muligt. Jeg har derfor samlet mine bedste tips til, hvilke væsker der skal pakkes plus lidt ekstra ting som også er smarte at medbringe på de korte ture

Huskelisten “Hudpleje i håndbagagen”

 • Tandpasta
 • Tandbørste
 • Deodorant
 • Makeupfjerner eller Micellar Water
 • Genanvendelig GLOV rensehandske eller Face Halo pads
  • Nem måde at fjerne makeuppen for en kort periode
 • Øjencreme
 • Ansigtscreme
  • Gerne en med solfaktor
 • Parfume alá denne fra Clean
 • Deep Sleep Pillow Spray
  • Jeg har vænnet mig til at bruge denne beroligende spray på min pude inden jeg skal sove, ahh…
 • Eye patches
  • Hvis du lige vil friskes op eller har brug for lidt ekstra fugt til øjenomgivelserne
 • Vatrondeller
 • Vatpinde
 • Ørepropper
  • Kan både bruges hvis du tager en lur på flyet eller hvis du vil undgå at vågne på hotelværelset pga uvante lyde ved at sove et nyt sted
 • Sovemaske
  • Just in case gardinerne ikke er mørklægning!

Du kan eventuelt tjekke med dit hotel inden du rejser om de har både shampoo og balsam. Jeg har prøvet hoteller der kun har shampoo, hoteller der ikke har noget og selvfølgelig hoteller der har nærmest alt. Hvis du vil medbringe din egen, så kan jeg anbefale disse fra Meraki. Dem bruger jeg selv i min træningstaske.

Så skal der også lige være plads til en foundation hvis du er til den flydende slags. Du kan evt. købe disse små bøtter hvor i du både kan opbevare din foundation eller din ansigtscreme, hvis du ikke har din yndslingscreme i en lille rejsestørrelse.

Håber du får en gode ferie hvorend den går hen denne sommer 😀

One Reply to “Ferie // Hudpleje i håndbagagen”

 1. […] og velplejet, hvad end du skal i møder eller den står på afslapning når du lander. Tjek også min liste til hvad du skal have med på de korte rejser […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..