Fastelavnsboller fyldt med creme og remonce

I sidste uge var jeg på miniferie hos min søster i Århus og vi lavede de lækreste fastelavnsboller. Jeg er til den rigtige fastelavnsBOLLE og så skal der gerne være masser af creme i – og så lige lidt remonce. Dem vi lavede blev virkelig lækre.
Opskriften har vi fra Carinas blog, så den vil jeg ikke tage æren for. Vi tilføjede dog remonce til halvdelen af fastelavnsbollerne.

Følg opskriften og lig en stor teskefuld remonce i halvdelene af bollerne, ja eller lav dobbelt portion og put remonce i alle 😉

Remonce
50 g sukker
50 g marcipan
50 g smør

Jeg lover at du ikke bliver skuffet hvis du er en creme gris som jeg er. Derudover så er dejen virkelig god at arbejde med, så selvom det tager lidt tid da dejen skal hæve en del, så er de virkelig nemme at lave 🙂

Cremen er lavet på hele æg, hvilket jeg synes er dejligt, da man ikke står med en masse æggehvider i overskud bagefter. Og så smager cremen bare helt vildt lækker. Du kan evt. skifte vaniljesukkeret ud med kornene fra to hele vanilestænger (husk at koge cremen sammen med stængerne).

Velbekomme!

 

2 Replies to “Fastelavnsboller fyldt med creme og remonce”

  1. Hold K***, hvor ser de bare gode ud :-). Jeg tænker at give dem et skud, når det er tid til fastelavnsboller. Tak for god inspiration!

    Mvh. Niels

    1. Tiden er nu Niels og de er super gode 🙂

Skriv et svar