En meget lang lørdag…

Jeg havde sagt ja til at deltage i et spinning event i Esbjerg lørdag. Faktisk var det hele 12 timer, men vi var da heldigvis 5 som deltes om en cykel, så jeg kunne nøjes med 2 timers spinning. Når nu eventet var i Esbjerg, så tænkte jeg at det var smart at smutte forbi Crossfit Copenhagen og snuppe en time, nu jeg alligevel var kørt den lange vej.

Så dagen startede med min sædvanlige morgenmad inde jeg kørte mod Esbjerg kl.7.45 og snuppede en lækker WOD (Workout of the day) fra 9-10. Den bestod af opvarmning, 12 min EMOTM (Every minute on the minute) planke challenge og 6 runder på tid.

EMOTM betyder at du starter en øvelse hver gang et nyt minut starter. Så planke udfordringen hed 20-30-40-50 i 12 min. Så 20 sek planke, 40 sek pause, 30 sek planke, 30 sek pause osv indtil vi nåede 12 min. Av av av og jeg havde altså trænet mave dagen inden, hvor den stod på 150 mavebøjninger, så det var så forfærdelig hårdt at spænde maven i planken, føj da!

6 Rounds for time bestod af 20 kettlebell front lunges efterfulgt af 10 burpee box jumps. Det smukke var at jeg dagen inden også havde lavet almindelig box jumps og burpees boxjumps, så benene var lidt trætte. Jeg nåede de 6 runder på 15:54 og vores timecap var ellers sat til 14 min, men vores træner ændrede den til 18 🙂

Efter en tur i Crossfit så smuttede jeg ned til SEPE spinning eventet hvor mit hold allerede var i gang. Jeg snuppede en banan og en proteinbar, hoppede i cykeltøjet og kørte en time fra 11-12. Så stod den elelr spå en lækker bagel til frokost og en nogle timers ventetid inden det blev min tur til at køre en time fra 17-18. Benene var godt trætte, og jeg manglede lidt energi. Der var nok gået lidt for lang tid siden frokost, men jeg fik dog slidt mig igennem timen. Så skyndte jeg mig i bad og så gik turen hjem mod Billund.

Jeg hoppede hurtigt ind i huset, skiftede tøj og fik lidt frisk mascara på, inden vi kørte mod Lalandia hvor vi skulle spise med et vennepar. Vi hoppede på buffet vognen og det var så tiltrængt med noget mad at jeg var meget tilfreds med buffet. Tapas, pasta, pizza en masse brød med smør og så lige en lækker soft ice bar til dessert, haps det var lækkert!

Klokken 10 var vi hjemme igen og hold op hvor var jeg træt. Det var en lang, aktiv og super sjov dag. I dag er min krop dejlig brugt på den gode måde. Benene er trætte, mavemusklerne er ømme og jeg har brugt det meste af søndagen på sofaen. Det har været intet mindre end fantastisk!

 

One Reply to “En meget lang lørdag…”

  1. […] Den lange lørdag skrev jeg om her, men den bestod af en WOD fra morgenstunden og så to timer spinning i løbet af dagen og ja det er derfra det meget smukke billede er fra, ha ha ser lidt presset ud 😉 Søndagen foregik mest på sofaen og så lige en lille cykeltur for at løsne op bentøjet 😉 […]

Skriv et svar