En dag på diæt // Nutrilett

Fredag var min første dag af 3 på Nutrilett’s Kickstartdiæt. Jeg har taget billeder af min mad igennem hele dagen, så du kan få et indblik i hvad man spiser.
#1 Morgenmad: En jordbærshake – Jeg shakede pulveret med mælk og smed et par isterninger i. Total milkshake agtig – den er godkendt!
#2 Formiddag: Tomatboullion – Vand med tomatsmag. Smagen var kraftig, men det er jo ikke ligefrem fordi sådan en gang vand med smag mætter. Det smagte dog godt.
#3 Frokost: En karamelbar – Mums, den kunne jeg godt lide, men der er altså ikke meget mad i en bar.
#4 Eftermiddag: Grøntsagsboullion – smager fint, men jeg var godt nok ved at være sulten…

#5/2 Eftermiddag: …så jeg snuppede lige en god håndfuld cherrytomater, dejligt med lidt grønt!
#6 Aftensmad: Tomatpasta og så snuppede jeg lige nogle agurkestave og tomat ved siden af. Tomatpastaen smagte egentlig ok, men kunne da godt lige ha’ brugt et stykke kylling til.
#7 Dessert: Chokoladebudding – ikke dårligt med en lille dessert, og den smagte rigtig godt. Jeg tilføjede lidt ekstra raw kakaopulver for at intensivere chokoladesmagen.
#8 Aftensnack: Ja ja ja jeg tog mig også lige et æble med kanel som aftensnack. Det er altså ikk en del af Nutrilettdiæten, men jeg synes bare det er mærkelig at gå en hel dag og næsten ikke spise nogen grøntsager eller frugt.

Og dette gentager sig så i tre dage med lidt variation i aftensmad og frokosten. Jeg synes egentlig det er ok, men kan godt mærke at jeg er lidt sulten.
Jeg har nærmest ikke været sulten i en måned, fordi jeg har spist så meget ha ha, aj jeg mener bare at det nogen gange er sundt at mærke efter om man nu også spiser fordi man er sulten eller bare fordi…
Det føler jeg faktisk jeg lærer lidt om i disse dage; at mærke efter om jeg er sulten, lækkersulten eller bare keder mig og så lige går hen og åbner køleskabet for 3 gang på en time – kender du det?

5 Replies to “En dag på diæt // Nutrilett”

 1. Jeg følger flittigt din blog og har nu bidt mærke i dit nye 3-dags “projekt” 😉 Jeg står selv i samme situation pt – er jeg sulten, lækkersulten eller keder jeg bare..? Tænker at jeg gerne vil prøve det her bare for at komme på rette køl igen 🙂 Kan du derfor skrive noget om, hvor det kan købes henne og hvad prisen er? På forhånd tak.
  Mvh Charlotte

  1. Hej Charlotte,
   Det er nemlig rigtig surt, hvis man får de dårlige vaner ind med at spise bare fordi, og sådan begyndte jeg lidt at få det.
   Du burde kunne købe 3 dags kickstart kittet i de fleste velassorterede supermarkeder – og ellers kan man ringe og spørge på nærmeste forhandler hos Axellus på 43 56 56 56.
   Prisen er 299,-
   Fortæl mig endelig hvad du synes, hvis du beslutter dig for at kickstarte din sommerform med Nutrilett 🙂

   Mvh Lise

 2. Ja jeg vil også gerne vide hvor man kan få det og hvad det koster. Synes ikke selve pakken er til at finde til bestilling på deres hjemmeside. Selvom der står lidt om den 🙂

  1. Hej Emilie,
   Jeg kunne heller ikke finde sættet nogle steder på nettet, men kittet burde kunne fås i de fleste velassorterede supermarkeder – og ellers kan man ringe og spørge på nærmeste forhandler hos Axellus på 43 56 56 56.
   Det koster 299,- og så er der også alle måltider til 3 dage.
   Jeg var ude på en lang løbetur i går, så der supplerede jeg med lidt ekstra kulhydrater, ellers var jeg drattet om tror jeg 😉

   Mvh Lise

 3. Tak for lækker inspiration 😉
  Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på http://www.cathrineyoga.dk

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..