Efterårsstemning og hyggetøj

hyggetøj

Sponsoreret indlæg

Jeg ved ikke om det kun er mig eller om I også kan mærke der allerede er lidt efterårsstemning her i August?
Det er lige lidt for tidligt efter min mening, måske også fordi der stadig er et par uger til jeg skal holde sommerferie!

Når det så er sagt, så er der bare noget vildt hyggeligt over efteråret, altså årstiden, ikke efterårsvejr om sommeren, der foretrækker jeg sol og varme.

Efterår og hygge

Efterår er lig med indendørs hygge – og de sidste to weekender har jeg taget forskud på efterårshyggeriet, da jeg både har brugt et par dage i sommerhus i Blåvand samt en weekend på spahotel i Tyskland. Det passede perfekt med at jeg har fundet lidt lækkert hyggetøj hos Hunkemöller

Jeg fandt den fineste morgenkåbe, som jeg er blevet super glad for. Den er forholdsvis kort, så jeg bruger den faktisk også lidt som en hygge cardigan herhjemme.
Til efteråret, hvor det endnu ikke er så koldt, at jeg skal have mine Shepherd hjemmesko på, har jeg også fundet nogle dejlig bløde plys slippers. De er lige tilpas varme på dage uden sol, hvor jeg virkelig kan mærke at gulvvarmen ikke er tændt endnu.

morgenkåbe

Jeg elsker også hyggeshorts og har fundet et rigtig fint par samt et sødt sæt med top. De fine stribede shorts med en lækker vamset trøje er perfekt til en aften i sofaen med dyne og snoller.
Det bordeaux sæt synes jeg også er så fint. Det kan man rigtig tulle rundt i, evt. med morgenkåbe udenover, og hvis der er brug for lidt ekstra varme til benene, så er der de fineste pyjamasbukser som passer perfekt dertil.

hyggetøj

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..