Depend Gellack Baby Pink // review

Så fik jeg endelig tid til at smide noget lak på neglene, og det blev selvfølgelig min nye erhvervelse fra Depend. Grunden til jeg siger selvfølgelig er der to af; for det første så er den ny, og så skal den selvfølgelig testes. Og for det andet så er valget faldet på Depend Gellack fordi jeg simpelthen har så travlt her for tiden, og når jeg så endelig får lagt neglelak, så skal den dælme også blive på i noget tid.
Farven hedder Baby Pink (jaah de har fået rigtige navne, og ikke kun numre).
Synes farven er rigtig fin og forholdsvis neutral, hvilket er nødvendigt, når lakken nu bliver på i 1½ uges tid.
Prisen er som altid 79,- for lakken og 385,- for selve startsættet

Du kan se min anmeldelse af startsættet her.

Husk at tjekke om det er dig der har vundet min efterårs giveaway.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..