Den travle hverdag // makeup

De dage jeg træner to træningspas er det ofte et om morgenen inden arbejde og et om eftermiddagen/aftenen.
Når jeg træner morgen, stiller jeg vækkeuret til kl.5.15, morgenmaden står nærmest klar og jeg er nede og træne mellem kl.6 og 6.15.
Jeg prøver virkelig at være effektiv, så jeg kan være på arbejde mellem 8 og 8.15.
Derfor stiller jeg også høje krav til min makeup, og der er altså ikke megen eksperimenteren i hverdagen.

Her er hvad der gemmer sig i min makeuptaske for tiden. Der er en CC creme fra Sephora, en HD pudder fra Make up forever samt en bronzer børste fra Sephora, en HD blush fra Make up forever, så er der en en concealer og en nude eyeliner begge fra Sephora, mit elskede eyebrow kit fra e.l.f., en mascara og en eyeliner fra L’oréal.
Jeg er en makeup nørd, så føler faktisk at jeg har begrænset mig en del. En gang imellem ryger der dog lige en øjenskygge eller blushen bliver skiftet ud med en anden, samt jeg nogen gange bruger en bronzer på min blege vinterhud.

Jeg har selvfølgelig også hudpleje produkter med i træningstasken, og efter ansigtscremen kommet på mit ansigtet, så er det Sephoras CC cream jeg bruger i farven 20 light. Jeg er helt vild med den, den udjævner så min hud ser fin ud, fugter hvilket min hud nyder godt af her i det lidt tørre vintervejr, og så indeholder den solfaktor 30, hvilket jo er skønt især når solen har været fremme som de sidste par dage.
Den koster kun 130,-
De urenheder som CC cremen ikke dækker snupper jeg med Sephoras 10 hr fix and correct concealer i farvenr 29. Virkelig lækker concealer som er silkeblød og nærmest glider på huden. Jeg bruger den også i næsefløjene og rundt ved øjnene. Som det ses på billedet er der en lille pen i den ene ende og en større i den anden. Jeg bruger kun den største, den anden er simpelthen for lille, men når den ene ende er tom, så bruger jeg jo selvfølgelig bare af den anden.
Concealeren koster 100,-
Derudover bruger jeg også Long lasting kohl fra Sephora. Jeg blev så glad da jeg endelig fandt den rigtige hudfarvede kohl (07 infinite beige), da jeg bruger denne til den våde kant, så mine trætte morgenøjne kommer til at se lidt mere frisk ud. Den er et hit.
Jeg mener prisen var 60,- og det er jo billigt, for sådan en lang bandit holder i evigheder hjemme hos mig.

Mit elskede elf eybrow kit som jeg har skrevet om op til flere gange blandt andet her. Den er billig og den fungerer! Påfør først geléen og derefter pudderen, og du får de fineste bryn.

Disse vidunder produkter er jeg virkelig begejstret for. High Definition pressed powder fra Make Up For Ever er kridhvid, og jeg var lidt skeptisk da jeg skulle prøve den. Men hold op hvor bliver ens hud fin, blød og lækker. Den går simpelthen ind og udjævner fine linier og porer og huden fremstår dejlig silkeblød og med en skøn glød.
Den koster 250,-
Jeg bruger min bronzer pudder pensel (nr.43) fra Sephora Professionnel. Den har nogle år på bagen, men så længe man passer på sine børster, så kan de klare sig i mange år. Jeg har købt den i USA, og aner ikke om du kan få den herhjemme. Egentlig er det også en kabuki børste man helst skal bruge, sådan en ejer jeg dog desværre ikke.
Til at få friske forårsagtige kinder bruger jeg en super lækker HD blush fra Make Up For Ever. Den er lige så silkeblød som pudderen, og jeg er vild med hvor nemt den glider på mine kinder.
Den koster 195,- og jeg tror jeg skal ind og have lidt flere farver af denne lækre sag.
Make Up For Ever sælges i Sephora i Illum og i Fields.

Til øjnene bruger jeg først L’oréals Blackbuster Super Liner. Den er lidt tyk i filtpennen, og jeg ville nok vælge en tyndere en, hvis jeg skal lave den helt helt tynde streg nede ved vipperne.
Prisen er 90,-
Mascaraen som er lige ved at være tom er Volume Million Lashes fra L’oréal, og den er jeg faktisk meget begejstret for. Applikatoren er tilpas lille til mine korte vipper, så den kommer nemt helt ind til huden uden at komme på huden, og efterlade mørke mascara klatter.
Den koster 140,- hvilket er en ok pris for en mascara.
Lige nu får man en gave med ved køb af to L’oréal produkter på matas.dk
Det var lige lidt om hvad jeg bruger til hverdag, når jeg effektivt og hurtigt lægger min makeup nede i træningscenteret inden jeg skal på arbejde. Det fungerer rigtig godt for mig.
Har du nogle tips til hurtig og effektiv makeup i en travl hverdag?
Bruger du makeup når du træner? Eller tager du den af inden?
Nogle af produkterne er sponsoreret til test

One Reply to “Den travle hverdag // makeup”

  1. […] fra Rimmel. Pudderen fra Make Up For Ever har jeg tidligere skrevet om i et indlæg om min dagligdags makeup. Den giver huden en rigtig lækker og blød finish. Jeg har derfor brugt den oven på min flydende […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..