Spontane beslutninger og den smukkeste fest!

Jeg troede egentlig jeg skulle have en stille og rolig weekend, den første og sidste i lang tid uden planer. Sådan en weekend er altså virkelig værdsat i min verden, men… så er der de der spontane begivenheder som bare er det hele værd!

Denne weekend startede ud med en planlagt tur i kabelparken i Hvide Sande og op på boardet. Jeg surfer meget sjældent, så når jeg gør, så er jeg altid mega nervøs for at jeg ikke kan  huske det, men det er ligesom at cykle (husk lige det til næste gang Lise) og jeg fik øvet mig i lidt forskellige ting og sager. Ikke noget vildt som hop og sådan, men mere udfordrede mig selv i bevægelse på boardet, min jump start og at køre med mit venstre ben forrest. Det var fedt, lige indtil min venstre balle sagde stop, hold nu kæft hvorfor jeg bare ondt i den, når jeg har taget et par ture. Den balle bliver ikke brugt nok, åbenbart! Læs mit mere detaljerede indlæg om wakeboard her.

Da jeg kom hjem var det direkte videre mod Skanderborg og årets smukfest. Der kom lige en mulighed for et armbånd og det kunne jeg ikke gå glip af. Jeg var på pladsen kl.19 fredag aften og så fik jeg set Ellie Golding og hun fik sig en ny fan! Hold op det var fedt!

Så var det en tur i madboderne inden en lille tur i P3 teltet hvor jeg da kunne konstatere at jeg med mine 33 år trak gennemsnitsalderen til Kesi koncerten gevaldigt op. Det stopper nu ikke mig, så den koncert fik da også lige et par hop med på vejen inden vi smuttede hen til højdepunktet; Nik og Jay – ja tak! Hold nu op hvor var der mange mennesker ved bøgescenen. Det var helt sindsygt og jeg ærgede mig over at vi overhovedet skulle stå nede i jointskyen og lytte til det første af Kesis koncert, for nu fik jeg ikke prima spot til den koncert jeg havde set mest frem til. Nå men jeg holdt op med at være tøsefornærmet efter 2½ sang og overgav mig til hop, dans, skrig og skrål under den mørke nattehimmel som blev gjort levende af det sublime lasershow som fulgte med til et brag af en fest!

Selvom det var en partout billet jeg havde fået, så kunne jeg desværre ikke være med resten af weekenden. Dog bød lørdagen pludselig på en havefest med grill og bobler og søndag stod på ren afslapning… altså lige efter at jeg havde kørt 40 km på mtb med min mor og stedfar.

Hvor blev den weekend lige af? Skidt pyt, for den var en af de bedste, lige til at putte ind i boksen fyldt med skønne minder 😀

Nu er jeg klar til en uge med en hulens masse arbejde, dhl løb, muligvis lidt gokart og nok også en enkelt drink eller to 😉

One Reply to “Spontane beslutninger og den smukkeste fest!”

  1. […] vi har fejret min mor og stedfars kobberbryllup med en uges ferie i Tosmur i Tyrkiet, en spontan tur til Smuk fest og sluttede året af med en december ferie til Berlin. Vores huslige projekter har været minimale […]

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..