Den fineste palette // Urban Decay Naked Cherry

Seriøst, er den ikke bare fin? Jeg er helt vild med den nyeste Naked palette fra Urban Decay. Jeg købte den tilbage i november, og har brugt den et par gange siden hvor jeg er gået all in på øjenmakeuppen og derudover en smule til hverdag. Faktisk ikke så meget, da jeg de sidste par måneder har holdt mig til de brune nuancer.

Nu tænker jeg dog at det er på tide at skrue lidt op for både de fine lyse pasteller nr.3, 4 og 5 fra venstre som hedder hhv. Bang Bang, Feelz og Juicy, samt lidt mere glam med nr 3 fra højre, Young Love. Så smuk!

Der er 12 farver i paletten; 7 matte og 3 shimmer, og det giver masser af muligheder for at sammensætte på kryds og tværs, samt skrue op og ned for intensiteten.
Hvis du er vild med de rosa, lilla, bourgogne farver, eller har lyst til at bevæge dig lidt væk fra de mere neutrale brune nuancer, så vil jeg klart anbefale denne palette.
Kvaliteten og pigmenteringen er som med deres andre paletter helt i top. Den medfølgende børste er udmærket, men jeg bruger nu som regel mine andre børster, når jeg lægger min øjenmakeup.
Jeg tænker jeg vil prøve at lave et par looks med den, og så må vi se om jeg kan få taget nogle billeder der er i god nok kvalitet, til at vise på bloggen 🙂

Du kan købe den på tilbud lige nu hos Lookfantastic til 308,-

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..