December planer 2018

Glædelig 1.søndag i advent! Jeg er vild med jul og nu er det endelig december, så der skal jules, hygges, slappes af og jeg skal nyde julelysene og den dejlige glade stemning som er overalt.
Som altid i december, så skal jeg også udenlands, men ikke på min fødselsdag, heldigvis!
Mine december planer i år er…

  • Fejre min fødselsdag hjemme! Det er første gang i 4 år at jeg holder min fødselsdag hjemme i mit eget hus, og jeg glæder mig. Det er endda en fredag, så min søster kommer fra Århus og så er resten af familien der også. Så der skal bages masser af kage, yay!
  • Til Prag med arbejde – 4 dage hvor agendaen som altid er helt pakket eller det vil sige pga de dårlige flyforbindelser fra Prag til Billund, så har vi 3 timer fredag inden vi flyver hjem, hvor vi kan tulle lidt rundt. Så selvom jeg ikke har tal på hvor mange gange jeg har været i Prag, så kan det da være der skal købes lidt julegaver 🙂
  • Julefrokost med mine Billund piger. Det er ikke en fast tradition vi har, så derfor sætter jeg nok endnu mere pris på og glæder mig til at hygge med god mad og lækre drinks.
  • Rydde op. Jeg skal udnytte at vi har fri mellem jul og nytår og rydde op. Det er egentlig ikke mig der skal tvinges i gang, for jeg er fan af at rydde op, men ham jeg bor med, hmm han er lidt sværere at få i gang 😉
  • Jeg har lige sat to mål på min Garmin Connect. Det ene er at løbe 100 km i December og det andet er at træne 16 gange derudover. I forhold til hvor travlt jeg har, så kører trænigen egentlig rigtig godt, men med mål kommer man længere, så nu må vi se om jeg når dem 🙂

Skriv et svar