Mine december planer

Yay endelig må man spille julemusik (sådan helt officielt), spise chokolade hver dag (ok, det kan jeg så også finde på alle årets andre 334 dage) og ellers bare vold hygge i 31 dage. December du er for lækker!

I November fik jeg
◊ Lukket haven ned – mangler bare lige at gøre Gert græsslåmaskine ren.
◊ Hygget maks med en masse af mine veninder
◊ Overlevet Shanghai
◊ Makeup rummet blev ikke helt færdigt – mangler lamper og skuffe-rum-delere – men de står på min ønskeseddel
◊ Ny bil – Yay!

I December skal jeg….

♦ Berlin
Jep jeg skal holde ferie og hygge mig med min kæreste 5 dage i Berlin. Jeg glæder mig og hvis du har nogle tips, så smid dem gerne til mig for jeg har nemlig aldrig været i Berlin før.

♦ Hamborg
Ja jeg kan (åbenbart) slet ikke få nok af det tyske, så snupper også lige 3 dage i Hamborg sammen med verdens bedste kolleger.

♦ Fejre min fødselsdag
Jeg bliver et år ældre og det skal fejres…hmm…jo selvfølgelig skal det fejres. Der skal smovses boller, kager og en masse andre lækkerier, når jeg inviterer til fødselsdag.

♦ Trapholt
Jeg skal besøge Trapholt i December for der er Michale Kvium udstilling og den slutter med udgangen af i år. Så måske det bliver mellem jul og nytår

♦ Julehygge og MTB med mine veninder
Vi er nogle stykker der har besluttet os at lave den korte xterra i Århus næste år, ja og så må vi hellere gå i skarp træning. Derfor starter vi vores årlige julehygge med en tur på cyklen ude i skoven. Det bliver fedt!

Glædelig 1. søndag i advent, håber du får en skøn dag 🙂

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..