Billige gaveæsker (som man jo også kan forkæle sig selv med) – spar 25%

ESTÉE LAUDER // REAL TECHNIQUES // BULLDOG // NYX PROFESSIONAL MAKEUP // ZARKOPERFUME

Bare fordi det er en gaveæske behøver man jo ikke give den i en gave til andre – det kan også være en lille gave til sig selv. Matas kører lige nu 25% på gaveæsker og da der i forvejen er penge at spare på den slags, så kan der lige pludselig være rigtig mange penge at spare på nogle super lækre produkter.

Jeg har valgt nogle af mine favoritter ud som inspiration og måske jeg selv kommer til at købe lidt – og mig som ellers lige er ved at komme til bunds i alle mine beauty sager!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP – NYX PROF. MAKEUP BEST OF TRAVEL PRO
Jeg kender ikke så meget til Nyx, men har hørt godt om deres High Definition Finishing Powder som er inkluderet i dette sæt. Så er det også bare super smart med en masse små produkter, som man kna teste af inden man bruger en formue på en almindelig størrelse. Knap 200,- giver du for 7 rejsevenlige størrelser.

BULLDOG – Toilettaske med 3 Dele
Bulldog er en serie til mænd og det er både prisvenlige og gode produkter. Det er min kærestes favoritter efter at han både har brugt Biotherm og L’oréal. Så et lille tip til en julegave til mændene i familien. 3 produkter og en toilettaske for 209,-

REAL TECHNIQUES – Makeup Must Haves 5 Essentials to Any Look
Jeg har rigtig mange makeupbørster fra Real Techniques og udover fire fine børster så indeholder dette sæt også min yndlings makeupsvamp for tiden. Jeg bruger den til foundation hver eneste dag. Hele sættet koster kun 150,-

ZARKOPERFUME – Twin Set 
Parfumerne fra danske Zarkoperfume er lidt i familie med min yndlingsparfume fra Molecules Escentric, da de begge er baseret på molekyler og duften bliver påvirket af dig og det miljø du er i. Her får du 100 ml og 10 ml i en lille version du kan have med i tasken for 600,-

ESTÉE LAUDER – Anglo Blockbuster Gaveæske
Jeg har tidligere købt en af de her kæmpe gaveæsker fra Estée Lauder. Det er simpelthen fordi, at du får den ikoniske serum Advanced Night Repair. Normalt koster den i sig selv knap 600,- men her får du både den og en masse andre lækre produkter blandt andet en Sumptuous Extreme Mascara, 3 læbestifter og 1 lipgloss for kun 671,-

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..