Billige beautykøb fra Alanya

Da jeg var i Alanya på ferie for et par uger siden skulle jeg selvfølgelig ud og shoppe lidt. Jeg skriver selvfølgelig fordi kursen stadig er super lav, så der kan være mange penge at spare. Det gælder ikke kun på makeup og hudpleje, men også tøj. Vi tager altid i et lille mall der hedder Alanyum. Her har de både butikker med sportstøj, optikere, tøjbutikker, skobutikker osv. og det er alt sammen rigtige varer, altså ingen falske mærker, så skal man ned i bazaren.

Jeg købte en del produkter i Watsons samt i Gratis. Blandt andet en masse masker, og ja jeg falder for al mulig gejl, lir og spøjse gimmicks når det kommer til ansigtspleje, som du måske kan se på billedet ovenfor. Jeg faldt både for rubberlooket, snegleeffekten, splitmasker, glimmer og meget andet…

Der smuttede også lidt mere “almindelige” produkter i kurven. Blandt andet nogle ansigtsservietter, som jeg altid har i min træningstaske. En micellar water til at fjerne makeup i en hurtig vending, pore strips til næsen, en foundation og en BB cream samt en af mine favoritter når det kommer til ansigtssprays. Nemlig denne fra Ziaja som har den skønneste spraymist!

Hvis du gerne vil have et nærmere kig på sagerne, så kan du smutte forbi min Instagram profil @ByBalslev hvor jeg har lagt en story ind under New In 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..