Beautyspace Beautybox vol.2

Jeg har tidligere vist en af de fine beautybokse som Anette deler ud af ovre på Beautyspace, og i starten af december faldt jeg igen i fælden og bestilte månedens box.
Det var nok primært pga et af mine yndlingsmærker EGF var vel repræsenteret samt at der var en øjencreme fra Beauté Pacifique, og jeg er lige ved at løbe tør. Med andre ord, jeg kunne ikke finde nogen undskyldning for IKKE at bestille boksen 😉
Indholdet i boksen er:

Hvis du selv vil have fingrene i en af Anettes beautyboxe, så skal du over på Beautyspace og melde dig til nyhedsbrevet, så får du besked hvornår den nye boks kommer og hvad den indeholder. 

Prisen for denne box var i øvrigt 488,- inkl fragt, men kan også inkludere Anettes bog “Superhud” for 598,-. Den har jeg dog allerede, så jeg købte uden!

One Reply to “Beautyspace Beautybox vol.2”

  1. […] dem mest; badeværelse, skrivebord og makeuprum. Bioeffect Osa Water Mist fik jeg i en boks fra Beautyspace og denne har været en fast del af min morgenrutine. Selvom jeg er meget begejstret for mist, så […]

Skriv et svar