Århus City Halvmarathon // forberedelsens kamp

Det her er en meget glad Lise der lige har kæmpet sig igennem 15 km i høj solskin og meget varmt vejr.
Der er tre uger til jeg skal læbe Århus City Halvmarathon, og jeg vil bare så gerne have et godt løb, hvor jeg ikke går ned på dehydrering, tissetrang, irriterende skavanker eller andre uforudsigelige ting der nu kan komme i vejen.
Da Århus City Halvmarathon er på en søndag og løbet starter kl.10, så har jeg valgt at ligge mine to sidste lange ture søndag kl.10. Den ene var så i går, og den sidste er på søndag.
Derefter trapper jeg ned på længden af ture, så jeg er fuldt ud klar til at give den gas i Århus.
Jeg løb i mine nye Fusion tights og havde også taget mit væskebælte på, da jeg simpelthen må erkende, at jeg bare er et menneske der har brug for store mængder vand når jeg løber. Det er individuelt hvor meget væske vi skal have, men jeg må absolut ligge i den ende af mennesker der skal bruge meget væske. Synes i hvert fald ikke der skal meget til før jeg kan mærke de stive fingre, som tegn på vandmangel samt begynder at fryse en smule selvom jeg sveder.
Turen i går var virkelig hård, og jeg overvejede om jeg bare skulle holde mig til 10 km, men det sidder så meget i det mentale for mig, så jeg vidste at jeg skulle bevise overfor mig selv, at jeg kunne løbe 15 km selvom solen bagte fra en skyfri himmel, fordi så tror jeg mere på mig selv, hvis de samme forhold gør sig gældende i Århus d.8 juni. Og jeg klarede det. Var inde og tanke væskebæltet op på en tankstation, og var også nede og gå et par gange når jeg drak, men ellers gik det fint nok, det var bare uforskammet hårdt!
I øvrigt testede jeg også Isogels, tog en efter 4,5 km og en efter 8,5 km. Føler ikke jeg mærkede den vilde effekt, men det kan da være jeg var gået helt ned med flaget, hvis de ikke var blevet taget.
I denne uge skal jeg spille lidt fodbold og ud på en 10 km samt en lille intervaltur, og så den sidste lange tur på søndag, og så er jeg også snart klar til halvmarathon…igen!

Skriv et svar