To-Do // April

Så føles det som om foråret endelig er kommet til Danmark – men lad os nu se hvor længe det holder. Jeg krydser fingre for at påsken bliver fantastisk for jeg har nemlig fri hele ugen, juhuu det trænger jeg til! Selvom det kun er den første april i dag, så føler jeg næsten måneden er slut sådan rent arbejdsmæssigt – påsken ligger lige midt i April og det er 10 fridage som bare skal nydes og der er kun lige en arbejdsuge til FERIE og når de 10 dage er gået, så er det d.17 April og så er det jo snart Maj, føj tiden går stærkt. Jeg må huske at nyde det hele 🙂

Planerne i April er:

♦ Drikke nogle bobler – jeg har nogle lækre flasker liggende og nu er det vist ved at være bobletid og hvis de så kan nydes på terrassen i solskin, så kunne det da være helt ideelt.

♦ Hvis boblerne skal nydes på terrassen, så kunne det da være lækkert hvis den var super hyggelig. Det er den bare ikke lige nu. Fliserne trænger til at blive renset og have møblerne skal gøres rene. Derudover så skal jeg også have nye blomster i krukkerne og så håber jeg at myrene de holder sig væk i år.

♦ Det bliver dog ikke næste weekend at jeg får tid til at fikse terrassen, da jeg skal med 6 af mine gode veninder på tur til Rømø. Her skal vi spise brunch, i spa og så det allervigtigste ud og ride på islænderheste. Yay, som gammel rytter så glæder jeg mig helt vildt.

♦ I mens jeg nyder min påskeferie, så tror jeg også der skal planlægges lidt sommerferie og hvad der ellers er på ferie programmet 2017. Det kræver lidt ekstra planlægning i år, da jeg har en del rejseaktivitet i forbindelse med mit arbejde – ja igen i år. I 2016 havde vi det forsømte forår og i 2017 bliver det det forsømte efterår. Denne gang er der kun 4 lande fastlagt på programmet, men så dukker der altid lidt ekstra op hen ad vejen 😉

♦ Så har jeg også planer om en ny lille serie blogindlæg, som jeg håber jeg får tid til at skrive på meget snart. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..