2018 jeg er så klar….

Håber du havde en dejlig nytårsaften. Min var egentlig stille og rolig. Fik dog drukket god vin og lækre drinks uden at vågne op med tømmermænd i går. Skønt! Havde endda overskud til at løbe en lille tur, så det var jo en god start på 2018!

Livet i provinsen
I år skal der ske store ting, eller NU skal vi ha’ lavet det køkken. Planen er at vente til omkring sommer og så får køkken og entre den helt store tur. Alt skal laves på nær lofter.
Vi har ikke planlagt nogle rejser i år, men bare aftalt at der skal være minimum 2 sammenhængende uger i sommerferien. Det havde vi ikke i år, og det var simpelthen for hårdt. Derudover så satser vi på lidt ture i sommerhus og måske en weekendtur til en eller anden storby.

Arbejde
Jeg har fået nyt arbejde og starter officielt i morgen. Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang, lære noget nyt og blive klogere og bidrage med mig 😉 Rejsedagene bliver nok lidt færre, men det er også helt fint.

Træning
Ja der er store ting i sigte. Ikke mere crossfit efter januar, men til gengæld så står den på Xterra – altså kun duathlon, men tror nu det bliver hårdt nok. Jeg starter med en lille test i Viborg til februar og den store distance skal stå i Århus d.9 juni.
Udover at der så er en masse god konditions træning på programmet, så starter jeg selvfølgelig op på min elskede styrketræning igen fra Februar. Planen er at køre de programmer Line Wittrup lavede til mig, da jeg gik hos hende og så bare give den gas og se hvad det fører til.
Starter faktisk Januar op med en bootcamp sammen med min veninde Michelle. Hun er ikke vant til at træne og vil gerne være stærkere, så det satser vi på vi begge bliver. Jeg synes jo bare det er fedt at træne, så jeg er altid klar på noget nyt 🙂

Jeg er så klar til 2018 og er sikker på det bliver et af de rigtig gode år 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..