2017 du gjorde det godt!

Håber du har haft en dejlig jul og nydt lidt fridage. Jeg har haft ferie siden fredag i sidste uge, så alt er godt. Jeg har slappet af, spist en masse lækker mad, været sammen med familien og også bevæget mig en smule udenfor 😉
Nu er det årets sidste dag og jeg kan virkelig godt lide nytår. Jeg kan godt lide det der skel der gør, at man stopper op og reflekterer og ser tilbage på året der er gået, hvad er der sket, hvad har man lært, op- og nedture. Så kan jeg selvfølgelig også godt lide en god fest for at fejre året der er gået og byde det nye velkommen. Først et lille tilbageblik på 2017…

Livet i provinsen
Det har været et godt år og selvom det startede lidt sløjt, så har det virkelig indhentet alt hvad der har måtte være at indhente. Herhjemme har vi fejret en rund fødselsdag (min kærestes), vi har fejret min mor og stedfars kobberbryllup med en uges ferie i Tosmur i Tyrkiet, en spontan tur til Smuk fest og sluttede året af med en december ferie til Berlin.
Vores huslige projekter har været minimale i 2017, men der kom styr på vores ekstra ekstra værelse (ja sådan nogle har man, når man bor to mennesker i et standard parcelhus) og jeg fik mit fine makeup rum. Mangler lige at få de lamper jeg fik i julegave hængt op, men derefter så er det helt klar og så viser jeg lige hvor fint det er blevet 🙂
Nåh ja og så fik vi ende lig en ny bil, jeg elskede vores gamle Audi S3, men den nye BMW er altså også pænt lækker!

Arbejde
Jeg har i 2017 rejst næsten hele verden rundt endnu en gang, jeg har oplevet nye kulturer og interessante mennesker. Jeg har lært en masse, jeg har spist mærkelig mad, jeg har haft jetlag og jeg har generelt sovet alt for lidt. Det har været det hele værd og jeg sætter pris på at jeg får lov til at repræsenterer Danmark og LEGO værdierne når jeg kommer rundt på de forskellige salgs kontorer og hubs rundt omkring i verden.
I December måned fik jeg et nyt job, som jeg starter på den første januar. Jeg har længe håbet på at det job kunne blive mit, så er super glad og glæder mig. Der kommer nok ikke helt så meget rejseaktivitet, i hvert fald ikke til så mange forskellige steder i verden, men mon ikke det er ok 🙂

Træning
2017 blev året hvor motivationen dykkede gevaldigt. Jeg kunne ikke løbe pga. smerte i hoften og startede året ud med at gå til fysioterapeut i et par måneder. Det hjalp ikke rigtig, så jeg besluttede at holde mig fra almindelige løbeture og blev i stedet på fodboldbanen.
Jeg startede dog med at køre mountainbike og det har været fedt. Allerede efter et par måneder deltog jeg i mit første MTB løb. Hårdt, vådt og fedt!
I Marts startede jeg i Crossfit Copenhagen. Det gav et boost til motivationen og jeg har været vildt glad for at stifte bekendtskab med en helt ny træningsverden og lære en masse dejlige mennesker at kende. Jeg blev så begejstret for Crossfit, at jeg deltog i de lokale klubmesterskaber 🙂
Crossfit centeret ligger dog 30 min kørsel fra hvor jeg bor, og så skal man også lige gøre plads til lidt buffer tid og ja, så tage en enkelt times træning lige pludselig over 2 timer. Det har betydet at jeg ikke har trænet så ofte som jeg gerne vil. Jeg har derfor valgt at opsige mit medlemsskab, hvilket jeg er rigtig træt af. Jeg ville ønske jeg lige havde 15 min på cykel, så ville jeg klart få trænet meget mere, men ja det har været sjovt så længe det varede.
Jeg begyndte også at løbe igen og fik også gennemført mit hårdeste OCR løb til dato. Nordic Race MX i Århus. Nej hvor var det hårdt, føj altså, ved stadig ikke om jeg er klar på en ny omgang!
Løberiet det går stadig godt, så krydser fingre for at 2018 bliver et godt løbe år 😉

Jeg håber du har haft et 2017 med flere plusser end minusser (dem kan vi nok ikke helt undgå) og at du får en skøn nytårsaften med folk du holder af 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..